mandag 24. januar 2011

I Can Animate

Dette er mitt første forsøk på å lage en animasjon. Animasjonen er laget helt og holdent vha "I Can Animate" app for iPhone. Fra tanke til produktet lå tilgjengelig på Youtube brukte jeg i underkant av tre timer. Dette var både enkelt og morsomt!

Tanken er å la elevene få lage egne animasjoner som en del av sitt læringsarbeide med fagstoffet. I første omgang skal de få animere i naturfag og i HMS.

4 kommentarer:

 1. Utrolig bra, men regner du med at det er nok i klassen som har iPhone? Eller hvordan planlegger du å organisere det?

  SvarSlett
 2. Tusen takk for kommentaren.
  Det er allerede flere i klassen som har iPhone, og flere blir det sikkert etterhvert som tiden går også. Ledelsen på skolen har dessuten gitt signaler om at det kanskje burde være mulig å kjøpe inne et klassesett. Det hadde vært kjempe gøy, og åpner selvfølgelig opp for mange andre spennende muligheter til å jobbe med lærestoffet på, i tillegg til "I Can Animate".

  Å bruke digitalkamera og I Can Animate software for PC og mac er også et alternativ.

  SvarSlett
 3. Så fin animasjon! Fekk lyst til å prøve sjølv! Tusen takk for tips!

  SvarSlett
 4. Dette må jeg prøve! Takk for flott tips, ser ut til å være et nyttig verktøy. Dessuten skaper en da en form for filmer som det ikke fins så mange av (variasjon er viktig). Fikk umiddelbart et par idéer til hvordan I can animate-appen kan brukes i korte motivasjonsvideoer jeg lager for tiden.

  SvarSlett