søndag 10. oktober 2010

Samling for IKT piloter

Torsdag og fredag denne uken var jeg på samling i BØ for IKT piloter i Telemark. Samlingen hadde foruten temaet elev PC´er også fokus på delingskultur og læringsnettverk.

Torsdag kveld kunne vi more oss med vitenshow med VitenWahl. Har nå lært flere morsomme triks som jeg kan krydre timene med; ensidig papir, romantisk matematikk og brennede sedler. På bildet viser Wahl hvordan man kan få sure penger til å smile!

I tillegg til lokale foredargsholder fra Telemark, holdt Svend Andreas Horgen et inspirerende og interesant innlegg om PLN ("Personlig LæringsNettverk"). Han snakket blandt annet om Web 2.0, twitter, facebook, dilicious, diigo og blogg. Det som virkelig gav meg en a-ha opplevelse var hans tanker om at blogging kunne brukes som en prosess i eget læringsarbeid. Helt genialt!
Dette er altså resultatet, jeg har opprettet en blogg for egen læring, og dette er det første blogginnlegget mitt.........

1 kommentar:

  1. Så bra at jeg kunne inspirere! En fin blogg du har laget. Den ligger nå i Google Reader så jeg kan følge med jevnlig. Håper forventningene til egen læring innfris! :-)

    SvarSlett